Statusrapport 2

En dryg månad har gått sedan den förra statusrapporten och fortfarande syns bloggen inte till när man söker på Google. Vad som är problemet vet jag inte men min besökarstatistik visar att en googlebot har besökt bloggen regelbundet ända sedan början av januari. Nu har det emellertid gått tre månader utan att bloggen har varit synlig utanför hemsidan och det finns väl ingen anledning att tro på någon förändring när det gått så lång tid. Jag får väl försöka ge mig tid någongång till att göra en efterlängtad översyn av hemsidans struktur och på så sätt ge bloggen en mer framträdande plats och därmed fler besökare. Som det är nu har jag väl mer eller mindre talat för mig själv de senaste månaderna och det är inte meningsfullt i längden.

Den stora uppdateringen av tennsoldatssektionen kommer nog inte att ske vid vår/sommar-skiftet som jag hoppades på tidigare. Jag siktar nu på augusti istället.

Men det finns fler uppdateringar i kön som kan komma redan under våren. En sida om  Livgardet har legat på jäsning ända sedan jag arbetat med grenadjärerna i december och det är väl dags att jag någongång snart avslutar arbetet med den. Dessutom har jag fått tag på ett par böcker om den karolinska tiden för vilka upphovsrätten har gått ut. Dessa kan eventuellt bli inskannade och publicerade på hemsidan.

Det här inlägget postades i Statusrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *