Hästfärgerna igen

I samband med att jag uppdaterade tennsoldatsgalleriet behövde jag även ändra sidan där jag listade vilka färger jag har använt mig av. Antalet färger som jag använder, och har använt, är dock rätt stort så jag kände mig manad att skapa en särskild sida för just hästfärger. Den sidan blev klar idag och finns nu på hemsidan:

Färger till att måla hästar

Texten på den sidan är i princip en sammanfattning av det jag har skrivit på den här bloggen de senaste månaderna. Jag har dock tagit några nya bilder. Denna gång valde jag inte att som vanligt bara fota tennsoldaterna på mina möbler av björkfanér utan jag använde min inköpta gräsmatta som underlag. Och med det menar jag inte en riktig gräsmatta utan en sådan man använder till modelljärnvägar. I fortsättningen ska jag försöka använda gräsmattan oftare eftersom det visade sig vara lättare att ta foton som ger en rättvis återgivning av färgerna om man har mattan som bakgrund.

Det här inlägget postades i Färger, Uppdateringar på hemsidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *