Ommålade ryssar

Det har varit två väldigt intensiva veckor för mig. Tyvärr har intensiteten inte handlat om gjutning och målning av tennsoldater utan om mycket mer världsliga saker. Jag har därför inte hunnit med att göra allt som jag hade hoppats. Nu är i alla fall alla ryska hästar ommålade och sedan tidigare har trumpetaren bytts ut mot en pukslagare och de ryska kanonernas svarta beslag har målats om till den korrekta gula färgen. Det som inte är klart ännu är de rektangulära dragonfanorna som ska ersätta de nuvarande kvadratiska. Dessa finns dock utskrivna så det är bara att klippa av de gamla dragonfanorna och klistra fast de nya, vilket jag kommer att göra imorgon.

Nu är jag dock ledig så det ska äntligen kunna bli mer tempo med arbetet på mina tennsoldater. Vi får se nästa vecka exakt hur högt det tempot kommer att bli.

Det här inlägget postades i Tennsoldater. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *