Statusrapport om bloggen och tennsoldaterna

Det var meningen att jag i den här veckans bloggpost skulle presentera bilder på min sachsiska bataljon. Men min kamera strejkade så det får vänta tills nästa vecka då jag förhoppningsvis har hunnit köpa nya batterier.

Besvikelsen för mina läsare lär nog inte bli stor eftersom jag inte tror att det är någon som regelbundet följer den här bloggen. Den är bara en månad gammal och jag har inte gjort någon reklam för den. Tills Googles sökmotor har hittat hit får jag väl nöja mig med de ströbesökare som kommer hit via de något undanskymda länkarna på hemsidan.

Nu har jag dock lagt till länkar från tennsoldatssektionen eftersom innehållet i bloggen än så länge nästan uteslutande handlar om tennsoldater. Bloggen fick en olycklig start då olika omständigheter har gjort att jag inte kan lägga ner så mycket tid på vare sig hemsidan eller bloggen. När detta förändras ska jag gör om strukturen på hemsidan och ge bloggen en mer framträdande plats. Tills dess kan man säga att den här bloggen befinner sig i ett Beta-stadium och håller på att utvecklas.

Någon av de ytterst få besökare på den här bloggen kanske undrar över varför jag publicerar bilder på nya tennsoldater här istället för i den särskilda tennsoldatssektionen på hemsidan. Orsaken till det är att jag har en lång åtgärdslista på olika detaljer som ska korrigeras på mina tennsoldater och jag vill vänta med att uppdatera bilderna tills allt är klart. Detta påverkar även alla de nya tennsoldater som jag gjorde under hösten och som därför inte har blivit publicerade alls eller bara i den här bloggen. Tanken var att jag skulle ha varit klar med listan vid det här laget, men under den senaste månaden har tempot sänkts dramatiskt så att nästan ingenting har gjorts.  Jag börjar tro att juni månad är en mer realistisk tidpunkt för den planerade omgörningen av tennsoldatssektionen.

Förutom en sachsisk bataljon kan ni i framtiden se fram emot bilder på Livregementet till häst, och Smålands ryttare samt Södermanlands och Kalmar regementen. Dessutom har mina livgardister målats om och utökats med en minibataljon. Artilleriet har utökats med ett hästspann som drar en kanon.  Slutligen är hästor och fanor mitt under en ommålningsprocess.

Det här inlägget postades i Statusrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *