Ryska uniformssidorna klara

Ja, då var jag äntligen klar med mina nya sidor om ryska uniformer. Eller snarare… de har nu publicerats på hemsidan (på svenska). Det är en del småfix kvar som jag skulle ha gjort under de senaste veckorna, men utrikespolitiska händelser har dominerat den senaste tiden så jag har följt nyheterna snarare än att arbeta med hemsidan. Sedan ska dessa sidor även översättas till engelska och efter det ska jag dessutom uppdatera uniformsikonerna för de övriga ländernas arméer. Så jag har en hel del underhållsarbete som nog kommer ta ett par månader innan det är klart och först därefter kan jag börja med mer roliga saker.

Nåväl! uniformssidorna är tillgängliga på den här sidan.

Det här inlägget postades i Uppdateringar på hemsidan. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ryska uniformssidorna klara

  1. Maxim Nechitaylov skriver:

    >It is mostly based on information from the books on the Russian army by Angus Konstam and Lars-Eric Höglund (see the images above).

    ???, ??? ?????? ??? ???? ?????????? ??????????? ? ?????????????. ????? ? ???????? ????????? ?????????? ????? ? ??????????????? ???? ??????? – ????? ??????. ??????? ????? ??????????? ? ?????? ???????, ? ?? ??? ? ?????? ????????????? ????? ????????.

  2. I guess you wrote your comment in cyrillic letters, but unfortunatly those only appears as question marks on my blog.

  3. Simon skriver:

    Väldigt roligt att se att du är tillbaka och jobbar på uniformssidorna, har haft mycket god användning av dessa då jag nyligen påbörjat ett nytt ”Stora nordiska kriget”-figurprojekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *