Blogginlägg varannan vecka i fortsättningen

Egentligen skulle jag idag skriva ett inlägg om mitt besök på världens största tennsoldatsmuseum som ligger i Kulmbach, men jag har har varit fullt sysselsatt med att förbereda en större uppdatering på hemsidan så jag låter det vara. Att hålla ett tempo på ett inlägg varje vecka blir för tufft om jag samtidigt ska göra tunga lyft på hemsidan. Så jag har bestämt mig för att redan nu gå över till ett varannan vecka-upplägg. Det var ju min tanke att göra det först när mina semesterbilder tog slut, men jag vill skriva lite mer kvalitativa inlägg än att bara slänga upp några bilder med korta kommentarer en sen söndagskväll.

Det kommer att komma ett inlägg nästa vecka. Men från och med då kommer jag bara skriva var fjortonde dag. Nästa inlägg kanske kommer att handla om museet i Kulmbach eller så blir det om en ny uppdatering på hemsidan, vi får se. Vad är det som kommer att komma upp på hemsidan? Ryssar!

Det här inlägget postades i Statusrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *