Våruppehåll

Jag hinner tyvärr skriva något längre inlägg den här veckan och eftersom jag kommer att vara bortrest så kommer jag inte att skriva ett inlägg nästa vecka heller. Det blir därmed ett kort våruppehåll på bloggen. Men när jag kommer tillbaka så kommer det troligen bli ett inlägg om pikar till tennsoldater. Jag har nämligen hittat ett bättre material till sådana än de jag har använt hittills.

Det här inlägget postades i Statusrapporter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Våruppehåll

 1. Johan Lundahl skriver:

  Tack för en grymt bra hemsida! Här har du mitt Stormaktsbygge med stor inspiration från din sida 🙂

  http://www.swebrick.se/index.php?topic=8613.msg160248#msg160248

  Mvh Johan

 2. Örjan Martinsson skriver:

  Det var ett kul stormaktsbygge! Jag har inte tänkt tanken att man skulle kunna göra en karolinerarmé av lego så det var mycket intressant.

  Jag såg dock att du (likt många andra) har gjort ett misstag när du framställde fanorna. Västerbottens ren och Hälsinges bock är nämligen felvända på den ena sidan. För enligt heraldisk sed ska vapendjuren på båda sidorna av duken ha sitt ansikte riktat mot stången (dvs. mot fienden). Ett vapendjur som vänder ryggen mot fienden kallas inom heraldiken för ett ”flyende” vapendjur.

 3. Johan Lundahl skriver:

  🙂 Ska fixas till omedelbums! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *