Jag har 1 396 tennsoldater

Min årliga inventering av mina tennsoldater är klar och jag kan konstatera att samlingen under år 2014 har utökats med 52 tennsoldater (bestående av trumslagare och artillerister). Ingen stor ökning och jag missade 1400-gränsen knappt. Men det är ändå bättre än hela 2013 då jag inte målade klart en enda tennsoldat. Dessa två år har kännetecknats av stiltje på hobbyfronten och symptomatiskt för detta är att jag egentligen skulle ha skrivit detta inlägg i förra veckan, men jag var för trött för att räkna dem då. Förhoppningsvis blir det mer fart i seglen under 2015. Men jag har vid det här laget lärt mig att jag inte ska lova alltför mycket.

Det här inlägget postades i Statusrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *