Valdagen

Idag är det val och jag har självklart röstat och ska snart se valvakan. Jag därför inte tid att skriva något längre blogginlägg. Men jag kan ju passa på och meddela ett annat val som jag har gjort idag. Bloggen heter inte längre ”Tacitus.nu blogg” utan jag har döpt om den till ”Karolinerbloggen”.  Det är en subtil förändring men det är ett namn som bättre beskriver innehållet. Från början skapade jag bloggen enbart som ett tillbehör till hemsidan, men sedan länge är bloggen den överlägset mest produktiva delen av hemsidan och den har gjort sig förtjänt av att stå på egna ben.

Det gamla namnet var ganska tråkigt och det är många som inte klarar av att stava det rätt (”tacticus” är den vanligaste felstavningen).  ”Karolinerbloggen” är mycket lättare att stava även om det kanske inte är det allra mest originella namnet. Det finns många andra bloggar med liknande ämnen som har betydligt mer flärdfulla namn och jag tänkte först skaffa något liknande. Men jag hade svårt att hitta något som kändes ”rätt” så till slut landade jag i det mer enkla ”Karolinerbloggen”.

Det här inlägget postades i Uppdateringar på hemsidan. Bokmärk permalänken.

1 svar på Valdagen

  1. Henrik Andersson skriver:

    Det var bättre förr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *