Jag har 1344 tennsoldater

Den 7 oktober 2012 räknade jag senast mina tennsoldater och då hade jag 1322 tennsoldater. När jag nu återigen räknade dem idag kan jag alltså konstatera att min samling bara har utökats med 22 tennsoldater under en tidsperiod på 15 månader. Faktum är att mina senaste nytillskott är så gamla som från den 17 december 2012. Under hela 2013 har jag därmed legat på latsidan och inte producerat en enda ny tennsoldat. Visserligen har jag målat om en del gamla tennsoldater och gjort underlag till alla mina bataljoner, men det går inte att komma ifrån att jag har ägnat väldigt lite tid åt min hobby det här året.

En viktigt förklaring till detta är att jag har jobbat väldigt mycket i år. Det vill säga riktigt jobb, sånt som man får betalt för! 2013 är mitt hittills mest lönsamma år och december månad kommer att bli min allra lönsammaste månad. Det var annars min tanke att under den här månaden göra klart alla tennsoldater som har stått på mitt målarbord i en evighet. Men så fick jag beskedet att jag under december skulle gå på en 40 timmars betald kurs samtidigt som jag jobbade på som vanligt och dessutom fick hoppa in för andra som var borta. Så just nu känner mig ganska sliten.

Men det får väl bli mitt nyårslöfte att under 2014 avsluta alla påbörjade projekt som jag hade tänkt göra under 2013. För jag tänker absolut inte att fortsätta i samma stil som det under här året (möjligen med undantag för det där om att tjäna pengar).

Det här inlägget postades i Statusrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *