Företagsreklam

tennsoldater

Min hemsida är något av en reklampelare för Prince Augusts produkter, vilket det irländska företaget tycks ha noterat eftersom det har länkar till min hemsida på deras produktsida. Men det slutar tydligt inte med Prince August eftersom jag i helgen fick ett mejl från självaste Ikea! En kurator för ett Ikea-museum som ska öppna i Älmhult nästa år har nämligen uppmärksammat att jag förvarar mina tennsoldater i Billy-bokhyllor. Så hon bad mig att skicka in ett bidrag till en blogg som samlar berättelser om Billy och Klippan. Vissa av dessa berättelser kommer sedan att väljas ut och hamna på museets väggar.

Jag skickade också in ett bidrag idag. Men jag insåg samtidigt att jag saknar aktuella bilder på min tennsoldatsamling. De som jag har på hemsidan är fyra år gamla. En viktig orsak till detta är att jag har så många omålade tennsoldater som jag förvarar i bokhyllorna och som jag inte vill fotografera förrän de är färdiga. Och även om jag har överseende med det så är jag just nu mitt uppe i en husrenovering och det är därför lite för rörigt för att ta fotografier.

Kanske kan jag komplettera med nytagna bilder senare under hösten, men till dess är bilden ovan den mest aktuella som jag har på mina tennsoldater i Billy-bokhylla (vet inte exakt hur gammal den är för min digitalkamera daterar bilderna till flera år i det förflutna).

This entry was posted in Prince August, Övrigt. Bookmark the permalink.

One Response to Företagsreklam

  1. Henrik Andersson says:

    De tycker nog att du är värd din vikt i tenn!

Comments are closed.