Jag är tillbaka med nya planer!

Ett nytt år har börjat och mitt nyårslöfte är att återstarta bloggen samt uppdatera hemsidan.

Jag har under hösten redan gjort uppdateringar på mina sidor med befolkningsstatistik och politik (sidan om nordisk politik har blivit kraftigt utökad). Men nu kommer jag att fokusera på karolinersidorna. Det finns en hel del material som jag har tänkt lägga till. Fast exakt när detta kommer att ske kan jag tyvärr inte säga.

När det gäller bloggen så kommer jag åtminstone till en början att skriva ett nytt inlägg varje vecka. Under min fyra år långa frånvaro har jag dessvärre inte sysslat med något som har att göra med tenngjutningshobbyn eller den karolinska tidsperioden, så jag är lite rostig. Men jag har gjort flera resor till Tyskland och besökt historiska sevärdheter där, så jag har tänkt att använda mina semesterbilder för att hålla igång bloggen tills jag kommer igång på allvar med arbetet på hemsidan.

Jag tror inte att jag kommer att kunna hålla tempot med ett inlägg i veckan när mina semesterbilder väl tar slut. Men det är i alla fall min ambition att skriva ett inlägg varannan vecka därefter. Med dessa lite försiktiga löften så tackar jag för idag men jag kommer som sagt tillbaka redan nästa vecka!

Det här inlägget postades i Statusrapporter, Uppdateringar på hemsidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *