Svenska armén 1700-1721

Den artikel om svenska armén som jag skrev åt Steve Klings kompendium har nu översatts till svenska och lagts upp på hemsidan. Sammanlagt består den av åtta A4-sidor så det är en hel del att läsa även om det bara är en introduktion till ämnet. Detta är en artikel som jag är väldigt intresserad av att utöka i framtiden så att det blir en mer heltäckande skildring. Det finns dock några andra ofullbordade projekt som jag måste avsluta först innan börjar med något sådant.

Det engelska originalet kommer att läggas upp imorgon då jag inte hann med det idag. Nästa vecka hoppas jag även lägga till artikeln om Roos försvunna bataljoner. Fast då får jag stuva om lite grann på hemsidan eftersom jag redan har en sida om det ämnet om än med ett annat fokus.

Det här inlägget postades i Uppdateringar på hemsidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *